Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Strauji pieaug iedzīvotāju interese par finanšu pārskatiem, to veidošanu un standartiem
Publicēts 22. maijā, 2012.
Vēl, šķiet, tikai pirms brīža 24 dalībnieki saņēma Apliecības par profesionālās pilnveides izglītību, pabeidzot akreditētu programmu „Starptautiskie finanšu pārskatu standarti”, ko LZRA Izglītības centrs īsteno jau ceturto gadu, tomēr jau šobrīd pieaug to iedzīvotāju interese, kas vēlas iesaistīties jaunā apmācību programmā.

Šo gadu laikā saņemtas ir ne tikai apliecības, bet arī plašas un pamatīgas grāmatvedības zināšanas, dziļa izpratne par starptautiskajiem finanšu pārskatu standartiem, prasme lasīt un izprast standartus, un svarīgākais - piemērot tos praksē.

LZRA Izglītības centra darbinieki izveidoja un akreditēja šo izglītības programmu, lai dotu grāmatvežiem iespēju izprast un apgūt labāko starptautiski atzīto praksi grāmatvedības jomā. Mācību programma ir sastādīta, balstoties uz Lielbritānijas sertificētu grāmatvežu kvalifikācijas programmu, un ir saskaņā ar ACCA prasībām. Kurss ir veidots līdzīgi kā ACCA kursi – ar lekcijām, kurās apskata galvenos principus, aspektus, jomas, un praktiskiem piemēriem standartu pielietošanā – gan kopā nodarbībās, gan individuāli patstāvīgajos darbos.

„Neskatoties uz to, ka jaunā mācību gada programma vēl ir tikai izstrādes stadijā un pieteikšanās vēl nav izsludināta, Izglītības centrā ir saņemts jau pirmais pieteikums. Lai nodrošinātu mācību procesa kvalitāti, mēs lielas dalībnieku grupas neplānojam veidot. Šķiet, to ir novērtējuši mūsu potenciālie studenti un laicīgi piesaka savu dalību”, saka Izglītības centra direktore M.Deksne.

Jaunu programmu par starptautiskiem finanšu pārskatiem tiek plānots uzsākt 4.septembrī

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: