Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Izveidota jauna daudzpakāpju apmācības sistēma grāmatvežiem
Publicēts 3. februārī, 2011.
Lai veicinātu grāmatvežu un uzņēmumu finanšu speciālistu izaugsmi, dodot iespēju papildināt savas zināšanas un vienmēr būt lietas kursā par jaunumiem, programmatūras attīstību un iespējām grāmatvedības darba optimizācijā, kā ari nodrošinātu profesionālu speciālistu sagatavošanu, LZRA Izglītības centrs piedāvā jaunu daudzpakāpju apmācības sistēmas programmu grāmatvežiem.

Šogad Izglītības centrs pabeidz darbu pie savas daudzpakāpju programmas veidošanas, apvienojot tajā vairākas licenzētas un akreditētas izglītības programmas. Šajās programmās katrs var izvēlēties to, kas nepieciešams: var soli pa solim mācīties visas programmas, vai arī iesaistīties tikai tajā, kas nepieciešama katra paša individuālajai izaugsmei.

Viens no soļiem ir iesācējiem, kam patīk skaitļu loģiskā pasaule un, kas vēlas uzsākt vai tālāk attīstīt grāmatveža karjeru. Programmā „Grāmatvedības pamati” apgūst grāmatvedību no 0 līdz bilancei. Nākošā programma „Finanšu un vadības grāmatvedība” izveidota grāmatvežiem ar pieredzi, kas neapstājas pie iesāktā un turpina pilnveidot savas zināšanas. Pēc šī soļa ir iespēja kārtot eksāmenus  un iegūt Grāmatveža sertifikātu. Savukārt „Starptautiskie finanšu pārskatu standarti” (SFPS) ir piemēroti praktizējošiem grāmatvežiem, kam ir interese apgūt, izprast un pielietot savā darbā Starptautiskos finanšu pārskatu standartus. Kurss aptver praktiski visus grāmatvedības priekšmetus un finanšu pārskatu sagatavošanu - tās ir plašas un dziļas grāmatvedības zināšanas, dziļa izpratne par starptautiskajiem finanšu pārskatu standartiem, prasme lasīt un izprast standartus, izmaiņas, piemērot tos praksē. SFPS kursu var apgūt latviešu valodā atšķirībā no ACCA.

“Visas izglītības programmas sevī ietver lekcijas, kurās apskata galvenos principus, aspektus, jomas un praktiskos piemērus: gan kopā nodarbībās, gan individuāli patstāvīgajos darbos. Uz šādām programmām piesakās gan gados jauni, gan nobrieduši cilvēki, kuri vai nu vēlas apgūt visu no jauna, vai papildināt jau esošās zināšanas, ” atzīmē LZRA IC direktore Marita Deksne. 

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: